Assemblea Educativa Pollenša

Lluitant per una educaciˇ p˙blica de qualitat

asseedupo | 22 Octubre, 2013 19:51

El passat divendres dia 18 d'octubre ens vam reunir el comitè de coordinació de l'Assemblea educativa de Pollença; docents i membres de les APIMAS dels sis centres educatius de Pollença amb la idea d'intercanviar idees i unificar esforços per continuar la lluita per una educació pública i de qualitat.

A la reunió va haver una pluja d'idees que anirem concretant i realitzant al llarg d'aquest curs escolar. Ja vam concretar i aprovar unes quantes:

-Tots els dimecres dia verd, és a dir , que tothom surti vestit de verd per recordar que continuam lluitant per una educació pública de qualitat.

- Assistència a l'inici dels plens municipals per recordar que el conflicte segueix viu. El primer serà segurament el dimarts 29 d'octubre a les 20:00.

- Una FIRA VERDA a Pollença; per una educació pública de qualitat, especialment el diumenge 10 de novembre, l'assemblea educativa de Pollença a més de posar una parada informativa i de venda de "productes verds" esperam que les autoritats i públic en general que ens visiti es trobin envoltats de verd tan en la roba de la gent com a les parades de venda.

- Una marxa per l'educació pública el diumenge 17 de novembre entre el Port de Pollença i Pollença passant per tots els centres educatius del municipi.

- Demanar reunions per part dels pares amb els inspectors d'educació.

- Fer una acció conjunta de Consells Escolars que no van aprovar el TIL, respecte del Projecte Lingüístic, sol·licitant una convocatòria extraordinària per a la setmana que ve per tractar la "situació actual del projecte lingüístic del nostre centre". Igualment a tots els Consells Escolars no aprovar les PGA per allò que afecta al TIL.

Altres idees que van sortir i que es possible que desenvolupem al llarg del curs seran; una taula rodona sobre educació (TIL, LOMCE, retallades...), xerrades sobre els projectes pedagògics i didàctics que es fan als centres escolars, pujada verda a Lluc...

El 31 d'octubre es tornarem a reunir i continuarem fent feina a aquestes propostes.

A l'enllaç podeu llegir l'acta d'aquesta reunió


 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb