Assemblea Educativa Pollenša

Model per demanar l'exempciˇ de les assignatures en anglŔs.

asseedupo | 24 Octubre, 2013 01:01

Un model per demanar l'exempció de les assignatures en anglès:

NOM...................... pare de l’alumne ----------------------------------------- matriculat al curs______________ de_____________________________.

EXPOSA

- Que en compliment del TIL imposat per la Conselleria d’Educació i Cultura a _____________________es fan les assignatures de _______________en Anglés.

- Que el Consell Escolar del centre no ha aprovat el projecte TIL que en aquests moments s’està aplicant

- Que en el terminis d’adscripció i admissió (del mes de maig de 2013) quan vaig demanar plaça per al meu fill/a a l’institut el projecte lingüístic vigent no contemplava que es fessin assignatures no lingüístiques en castellà ni en anglès. Per tant, vaig optar per un projecte pedagògic per al meu fill que ara s’ha vist significativament modificat. Aquesta informació havia d’haver estat a l’abast de les famílies a l’hora de sol•licitar plaça..

- Que el model TIL no s’aplica als països de la nostra òrbita ni és el model que apliquen els països més avançats en l’aprenentatge d’idiomes estrangers.

- Que el model TIL és rebutjat massivament per la societat balear, tant des de l’àmbit educatiu com no educatiu.

- Que no s’han fet estudis experimentals previs que avalin la idoneïtat de l’aplicació generalitzada del model TIL ni les seves millores respecte el model anterior, i per tant la seva aplicació, sense aquests estudis, pot suposar un acte de negligència que posi en perill el futur acadèmic del nostres fills. Fent una comparació en altres camps, cap medicament es posa a la venda sense els estudis previs pertinents. Per què es fa això en l’educació dels nostres fills?

- Que l’aplicació d’aquest model de manera precipitada i sense un domini de l’anglès adquirit en anys anteriors pot suposar per als alumnes una baixada considerable de les notes en les assignatures no lingüístiques que es fan en anglès i, per tant, repercutirien negativament en el seu expedient acadèmic i podrien repercutir negativament en la seva autoestima com a estudiants i afectar el seu futur acadèmic. Fet que, si es produís, podria ser motiu de reclamació de responsabilitats a la Conselleria d’Educació que no ha volgut escoltar les innumerables advertències en aquest aspecte, provinent tant del sector educatiu com de la resta de la societat.

Per tot el que s’ha exposat

DEMANO

- Que el meu fill/a estigui exempt de fer assignatures no lingüístiques en anglès. No vull que s’experimenti amb el futur del mes fill.

__________, a --- de ---- de 2013
Signat

 

 


 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb